MCDONALD'S APELDOORN CENTRUM

MCDONALD'S APELDOORN CENTRUM McDelivery

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1042 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Apeldoorn Centrum. Meer weten? Ontdek meer

16 aug 2022 om 19:08 Goede bezorging
13 aug 2022 om 21:03 Eten werd 20 minuten later bezorgd en was lauw.
12 aug 2022 om 20:39 De vraag bij Mcdelivery is niet wanneer komt het maar is mijn bestelling compleet? Al zeker een paar keer gehad dat mijn bestelling niet compleet is.
11 aug 2022 om 23:38 Vriendelijk en super snel
11 aug 2022 om 20:36 Helemaal tevreden!!
8 aug 2022 om 23:37 Helaas geen fritessaus en rietje bijgeleverd. Gelukkig niet zo'n ramp, wel minder.
1 aug 2022 om 14:07 Ik kreeg een compleet andere bestelling binnen dan die ik had gedaan.
1 aug 2022 om 10:45 Bestelling was niet correct bijna geen augurkjes en ui. Was slordig!
31 jul 2022 om 18:23 Zeer slecht mijn moeder had een happy meal met een hamburger hier zat gewoon een haar in. Daarna hoefte we allemaal niets meer te hebben van het eten!
30 jul 2022 om 20:32 Een van de twee Flurries was echt een stuk minder gevuld. Jammer, anders 5 sterren.
30 jul 2022 om 0:03 Ik bestel niet meer zonde van mijn geld ik bestel een tasty zonder bacon en zonder tomaat krijg ik een tasty met bacon en met tomaat!!!! Geldverspilling en op geen enkele wijze bereikbaar!
29 jul 2022 om 21:34 Er ontbrak voor de zoveelste keer wat. Weer een huilend kind, zonder kipnuggets. Mail verzonden naar jullie. Niks vernomen van jullie kant.