MCDONALD'S APELDOORN CENTRUM

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1257 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Apeldoorn Centrum. Meer weten? Ontdek meer

6 feb 2023 om 1:38 Ik kreeg voor de 2e keer niet wat ik besteld had. En op geen enkele manier is dat te herstellen. Telefonisch onbereikbaar en via de app duurt het dagen voordat je antwoord krijgt. Het eten is ook altijd lauw.
5 feb 2023 om 20:16 Helaas waren de frietjes koud geworden en de kipnuggets waren lauw
3 feb 2023 om 11:55 Top
2 feb 2023 om 22:58 Eten nooit gehad alleen het drinken wat door de hele tas was gevallen, dus waar ik niks meer aan had, bezorger was heel vriendelijk
1 feb 2023 om 18:28 Koud, patat slap
30 jan 2023 om 22:00 De cola medium kwam maar half aan, de rest lekte uit de zak. De bestelde side salade werd niet geleverd. En dat voor een aanzienlijk hogere prijs.
29 jan 2023 om 9:59 Eten pas na 90 min ontvangen. De koerier ging eerst nog naar 2 andere adressen, met als gevolg dat mijn eten koud was. Niet een beetje warm, echt koud!
27 jan 2023 om 20:13 Eten was lauw de bezorging was super
27 jan 2023 om 19:12 Ik had 2 burgers en 1 friet besteld. 1 burger maar gekregen en ook nog de hele verkeerde de patat was ijskoud en ze waren natuurlijk ook nog de frietsaus Vergeten. Toen ik wou bellen kreeg ik een bandje te horen over dat ik het onlinemoest oplossen
27 jan 2023 om 18:25 Duurde een uur en bestelling volledig verkeerd
27 jan 2023 om 16:06 Kwam half uur later dan gepland
26 jan 2023 om 21:39 Wrong order....